Campai Business Solutions B.V.


Nijlstroom 22 2718 SB Zoetermeer
079 363 7050 Klik om te bellen

Over Campai Business Solutions B.V.

ICT uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf? Dan zit je goed bij Campai! Wij zorgen dat ICT voor je werkt en we laten niets aan het toeval over. Al vanaf €35 per medewerker per maand.

ICT beheer beschermt niet alleen je investering in IT middelen, maar ook in je personeel. Werknemers zijn vaak de grootste kostenpost voor een organisatie en ICT helpt hen efficiënt werken. Downtime, dataverlies en onproductieve werknemers kosten een onderneming juist veel tijd en geld.

Goed ICT beheer is daarom meer dan alleen het in conditie houden van je ICT middelen. Het gaat om het streven naar meer gemak, productiviteit, minder risico en onder aan de streep; meer winst.

Wij helpen jou met het inrichten van een Moderne Werkplek gebaseerd op Microsoft 365. We houden je data veilig en zorgen dat je voldoet aan de eisen van privacy- en cybersecuritywetgeving.

Hiervoor hebben we een unieke methode ontwikkeld die we graag met je delen. Kom langs voor een bakkie koffie en we vertellen je er met beel plezier over!

Foto's

Certificeringen

ISO27001

Onze locatie

Campai Business Solutions B.V.


Nijlstroom 22 2718 SB Zoetermeer
079 363 7050 Klik om te bellen