Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Diepenburchstraat 44
    3155 TC Maasland
  • 010-5937211

Easylon Loon & Salaris BV

Easylon loon & salaris werd in 1997 opgericht met als doel het ontwikkelen van ‘betaalbare’, 'gebruikersvriendelijke’ en ‘professionele’ salarissoftware. Deze software dient voor een ieder bedrijf toegankelijk te zijn.

Easylon heeft er vanaf het begin af aan voor gekozen om zich te specialiseren op salaris- en personeelssoftware. Mede hierdoor en het feit dat inmiddels meer dan 1000 bedrijven onze software gebruiken, kunnen wij de kosten laag houden. Hierbij is het uitgangspunt u een prima functionaliteit en service te bieden. Wij leveren u de functionaliteit welke gelijk is aan software van vele duizenden euro’s.

Easylon is in dit concept geslaagd getuige het grote aantal bedrijven wat de software naar volle tevredenheid gebruikt en blijft gebruiken. (96% van onze klanten zegt ons pakket te blijven gebruiken en is bereidt om dit aan andere bedrijven aan te raden). Ruim 200.000 werknemers ontvangt maandelijks zijn/haar loonstrook uit de systemen van Easylon loon & salaris. Easylon loon & salaris beschikt over een eigen, modern ingerichte cursusruimte.

De klantenkring bestaat niet alleen uit MKB-bedrijven maar ook uit grotere bedrijven. Steeds meer grote bedrijven ontdekken Easylon en zetten hun dure leveranciers aan de kant. Circa 40% van de gebruikers van de ELSA software is administratiekantoor of accountantskantoor.

Easylon is continue bezig met innovatie gericht op het verbeteren van de software en dienstverlening. Doelstelling voor de komende ontwikkelingen is gericht op het online aanbieden van de ELSA software. U kunt in de toekomst gebruik maken van online servers waarbij de programmatuur geïnstalleerd is en automatisch wordt geüpdate en back-ups worden gemaakt. Alles gericht om het u nog makkelijker te maken.


Foto's van Easylon Loon & Salaris BVDiensten

  • Levering van software

Soorten software

  • Financiele software
  • HRM software
  • Kantoorsoftware