sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zandpad 42
    3601 NA Maarssen
  • 0346- 707100

Paralax Planning Solutions

Paralax is een van de meest vooraanstaande en innovatieve aanbieders van softwareoplossingen en dienstverlening op het gebied van personeelsplanning, roosteren en workforce management. Onze missie is het optimaliseren van de inzet en efficiency van uw personeel en bedrijfsmiddelen.
Een optimale planning resulteert in tevreden en gemotiveerde medewerkers, tevreden en loyale opdrachtgevers en heeft een directe invloed op de bedrijfsresultaten.
Sinds 1981 ontwikkelt en implementeert Paralax software voor personeelsplanning, roosters en workforce management. Ruim 600 klanten in meer dan 20 marktsegmenten, in zowel binnen- als buitenland, maken dagelijks met succes gebruik van onze software. Klanten zijn onder meer Adecco, Manpower, Trigion, het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis, GGZ Oost-Brabant, LUMC, Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, de Koninklijke Marechaussee, Gemeente Spijkenisse, Koning Willem I College, Brandweer Leidschendam-Voorburg, Pathé en Stadstoezicht Rotterdam.
Met Rostar CAS biedt Paralax een nieuwe generatie personeelsplanningsoftware waarbij flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige technologie hoog in het vaandel staan. Met behulp van uitgekiende webmodules kunnen ook medewerkers en opdrachtgevers worden betrokken bij het planningproces, waardoor inroosteren sneller, efficiënter en makkelijker verloopt. Voor het maken van schoolroosters heeft Paralax de software Rostar EduFlex. Strategische personeelsplanning wordt ondersteund met Rostar Capaciteitsmanagement.
Naast het leveren en implementeren van oplossingen voor uw operationele en strategische personeelsplanning, kan Paralax u helpen op het gebied van business consultancy en training.

Foto's van Paralax Planning SolutionsParalax Planning Solutions in het kort

Diensten

  • Bouw van maatwerksoftware
  • Levering van software
  • Software consultancy
  • Software implementatie

Soorten software

  • HRM software