sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Harkebuurt 3
    1794 HM Oosterend
  • 0222363060

SnelStart Software

SnelStart is voortgekomen uit firma Stark (opgericht 1948). Het is een familiebedrijf op het Waddeneiland Texel. De familie Ploeg is eigenaar en voert ook de directie. Het bedrijf verkoopt administratieve software aan Nederlandse bedrijven.

De zelfgeschreven software werd in eerste instantie gemaakt voor intern gebruik. Vanaf 1982 wordt de software verkocht aan andere bedrijven. In de beginfase was de administratieve software geschikt voor het besturingsysteem MS-DOS. Van 1982 tot 1997 werden naast administratieve software diverse applicaties geleverd van virusscanners tot salarispakketten. Vanaf 1997 wordt een programma geleverd voor Microsoft Windows.

Voor bedrijven die de software niet rechtstreeks willen bestellen heeft SnelStart dealers/steunpunten die verspreid over Nederland zijn gevestigd. Deze steunpunten zijn zelfstandige bedrijven die van het verkopen en implementeren van de software hun dagtaak hebben gemaakt.

SnelStart Classic is een doorontwikkeling van het programma wat in 1997 voor het eerst op de markt werd gebracht. SnelStart Classic is een pakket opgebouwd uit verschillende modules onderverdeeld in boekhouding en facturering. SnelStart Classic is door SRA en voor Microsoft Windows 7 gecertificeerd.


SnelStart Software in het kort

Diensten

  • Levering van software

Soorten software

  • Kantoorsoftware