sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Koggelaan 5-D
    8017 JH Zwolle
  • 088 77 88 990

Topicus Finan BV

Finan is marktleider op het gebied van software oplossingen voor het managen van risicoaspecten in het zakelijke- en consumptieve kredietverleningproces, gericht op ketenintegratie. Met 20 jaar ervaring in credit risk management hebben wij innovatieve software voor banken, financiële instellingen, accountants en adviseurs ontwikkeld:

- Credit Risk / Zakelijk krediet – modulaire oplossing voor het managen van credit risk aspecten van uw zakelijke kredietportfolio, zoals prognose, rating, pricing, waardering en benchmarking.
- Retail Banking / Consumptief krediet – een web-based mid- en backoffice om snel een spaar- of kredietbank in te kunnen richten, met de mogelijkheid om te integreren met de scoring engine van Finan om risico’s van een klant te kunnen bepalen.
- SBR – platformoplossingen om banken, accountants en ondernemers aan te sluiten op SBR (Standard Business Reporting) en digitaal aanleveren van verantwoordingsinformatie te realiseren.

Onze oplossingen zijn het resultaat van jarenlange focus en samenwerking met zeven van de tien grootste banken, tal van accountants, adviseurs en andere aansprekende ondernemingen. Voorbeelden hiervan zijn: ING Group, Rabobank, ABN Amro, Van Lanschot Bankiers, SNS Bank, BNG, Financiële Rapportages Coöperatief B.A., Lacent B.V. (zusteronderneming Wehkamp), UNIT4, SRA en Deloitte.

Finan is een dochteronderneming van Topicus.

Foto's van Topicus Finan BVTopicus Finan BV in het kort

Diensten

  • Bouw van maatwerksoftware
  • Levering van software
  • Software consultancy
  • Software implementatie

Soorten software

  • Financiele software