Artikel afbeelding

WijhelpenMKB.nl: één vast aanspreekpunt bij alle ICT-vragen

WASPIK – Moeilijke termen, onoverzichtelijke facturen, lastige zoektocht naar oplossingen bij problemen… De steeds ingewikkelder wordende ICT markt roept voor MKB-ondernemers eerder vragen op dan dat het kansen biedt. Onterecht, zo vinden wij van WijhelpenMKB.nl: wij bieden simpele oplossingen op het gebied van hardware, software en ICT-diensten.

Hoe vaak ga je als ondernemer niet in op aanbiedingen van vertegenwoordigers of mailings: telefoon-abonnement hier, internet- en mailcontract daar en beveiliging bij weer een andere partij. In de basis niks mis mee, maar als er ergens problemen ontstaan dan blijkt het vaak een hele tijdrovende zaak om de juiste persoon te vinden die voor de oplossing zorgt. Tijd die voor u als ondernemer kostbaar is. Bovendien wordt u vaak doorverwezen naar een andere partij, omdat het probleem dan daar blijkt te liggen.

Niet nodig!! Wij bieden een totaalpakket aan waarmee we de ondernemer ontzorgen. Als alles-in-1 IT partner bieden wij overzichtelijke diensten op maat aan. Dus het complete IT-pakket met bijvoorbeeld telefonie, internet, hardware, software en backups en beveiliging. Zonder tussenkomst van derden en alles per maand overzichtelijk op één factuur. Daarmee heeft de ondernemer bij welk vraagstuk dan ook steeds een vast aanspreekpunt. Korte lijnen, goede service, dus geen tijdsverlies en financiële consequenties bij problemen.

Thuiswerken en hacking

Zeker op het gebied van internet en beveiliging is er een flinke slag te slaan. Vooral nu er ook steeds meer thuisgewerkt wordt. Als ondernemer heb je gewoon een goede IT-partner nodig. Het gevaar van hacking ligt continu op de loer en het lijkt eerder de vraag wanneer je gehackt wordt dan of je gehackt wordt. Wij zorgen voor systemen met hardware en software die up to date zijn waarmee we de risico’s verkleinen. Mocht er dan toch een beveiligingsprobleem zijn, dan lossen we het zo snel en netjes mogelijk op.

WijhelpenMKB.nl staat garant voor transparante en voordelige pakketten die op maat worden samengesteld op basis van de behoefte van de ondernemer. Kwaliteit staat voorop en overal is een oplossing voor te vinden. Wij kijken er naar uit om kennis te maken met de MKB-ondernemers in Zuidwest-Nederland.

Op May 8, 2021