AFAS Software


Inspiratielaan 1 3833 AV Leusden
033 434 1800 Klik om te bellen

Over AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Hoe leg je uit wie AFAS is? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De vier kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste ons DNA. Ieder van ons werkt dagelijks mee om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden.

Wij inspireren je graag! Hoe dan? Neem ons product. Wij maken ERP-software. Dat klinkt niet heel sexy, maar is wel onmisbaar voor ieder bedrijf. Als bedrijf wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. Daar helpt onze software je bij. Door slimme automatisering zorg je dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden of zelfs verdwijnen. Dit zodat jij nog meer tijd hebt voor waar het om draait: ondernemen!

Inspireert Beter Ondernemen

Foto's

AFAS Software - onze software

AFAS Software in het kort

Diensten

Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

API koppelingen
BI software
CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
DMS Software
ERP software
Financiele software
HRM software
Logistieke software
Mobiele apps
Websites

Onze locatie

AFAS Software


Inspiratielaan 1 3833 AV Leusden
033 434 1800 Klik om te bellen