Access op maat 4 U


Leeuwerik 10 3191 DL Hoogvliet Rotterdam

Over Access op maat 4 U

Access Op Maat 4 U (AOM4U) betekent een jarenlange ervaring in verschillende Database oplossingen. De kracht van ons bedrijf zit in het vertalen van uw wensen in een werkbare en betaalbare oplossing.

Het beheer van databases is onze kracht. Wij zijn gespecialiseerd in de implementatie en het beheer van MS Access databases. Voor elk bedrijf en elk Access database pakket, bieden wij een aanpak op maat. Op basis van uw wensen zetten wij onze expertise in om samen met u te komen tot het beoogde resultaat.

Wij geloven in maatwerk en  wij stemmen het beheer van uw database dan ook samen met u af op uw bedrijfsvoering en verwachtingen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Vanwege de korte lijnen in onze organisatie kunnen we flexibel en adequaat aan de slag.  We stemmen onze expertise af op uw wensen om vervolgens samen met u het beoogde resultaat te realiseren.?

Zoekt u een betrouwbare, professionele en innovatieve partner in database ontwerp/ beheer? Dan bent u bij Accessopmaat4u.nl aan het juiste adres.

Access op maat 4 U in het kort

Diensten

Bouw van maatwerksoftware
Levering van software
Software consultancy
Software implementatie

Soorten software

CMS software
Contractenbeheer software
CRM software
ERP software
Financiele software
HRM software
Kantoorsoftware
Logistieke software
Maatwerk
Server software

Onze locatie

Access op maat 4 U


Leeuwerik 10 3191 DL Hoogvliet Rotterdam