2work


Hedikhuizerweg 13 5222 BC 's-Hertogenbosch
0736895767 Klik om te bellen

Over 2work

2Work Software B.V. levert het toonaangevende softwarepakket 2Work. Gericht op het integraal ondersteunen van de bedrijfsprocessen van elke MKB organisatie als  kantoorapplicatie. Daarbij zijn we gespecialiseerd in functionaliteit voor bewindvoerders, budgetbeheerders en inkomensbeheerders.

Het gebruiken van 2Work betekent een ommezwaai in de manier van werken binnen de organisatie. Alle gegevens en handelingen die nodig zijn om de dossiers van klanten adequaat te beheren, zijn ondergebracht binnen 2Work. Je werk is procesvolgend ingericht. Dit betreft zowel het betalen, beoordelen, vastleggen, bewaken als dossierbeheer en alle bijbehorende correspondentie.

Met 2Work kun je een proces van voortdurende verbetering en groei realiseren. Je krijgt om die reden standaard toegang tot alle functionaliteiten die we te bieden hebben. Door het integrale karakter werkt de software vóór je, zelfs al met functionaliteiten waarvan je nog niet wist dat je ze nodig had of had willen hebben. Een voorbeeld hiervan is dat 2Work standaard mogelijkheden heeft voor geavanceerde autorisatie. Géén extra investeringen, maar gelijk aan de slag kunnen zodra de organisatie daar aan toe is. Kom naar een van onze gratis trainingen, seminars of themadagen om te leren over nieuwe mogelijkheden en hoe je deze op een juiste manier in gebruik neemt.

2Work is meer dan alleen software. Tijdens 15 jaar dat we organisaties automatiseren met onze software is er een schat van kennis op gedaan die in de software is verwerkt. Als geen ander hebben wij dan ook inzicht in de best practices en de manieren om efficiënt en effectief een bedrijf te organiseren. In alles is te merken dat er naar is gestreefd om elke medewerker individueel maar ook de gehele organisatie maximaal te ondersteunen. Talloze details maken dat de software de hele dag door prettig is om mee te werken, werk uit handen neemt, anticiperen mogelijk maakt, de dynamiek van het vak ondersteunt en vooral leidt tot rust en kwaliteit. De ultieme meerwaarde voor jouw organisatie!

Kijk op onze website www.2work.nl voor meer informatie, of volg ons op Linkedin www.linkedin.com/company/2worksoftwarebv/ voor interessante updates. 

2Work, meer dan alleen software

Foto's

Logo

Diensten

Levering van software

Onze locatie

2work


Hedikhuizerweg 13 5222 BC 's-Hertogenbosch
0736895767 Klik om te bellen